Your Pet, Our Passion.
PPVD katt och hund
Pro Plan Vet Diets
Ett sortiment av veterinärdieter för att möta behoven för specifika tillstånd.

Pro Plan Veterinary Diets-serien har skapats för att hjälpa veterinärer att ge näringsstöd för specifika hälsotillstånd hos hundar och katter. Utbudet av kliniska dieter och relaterade produkter gör det möjligt för veterinärer att stärka effektiviteten av det övergripande behandlingsprotokollet med riktade, vetenskapsbaserade och beprövade formler.

Observera att alla indikationer för PRO PLAN Veterinary Diets som nämns är för koststöd för hunden eller katten med det angivna tillståndet och utesluter inte lämplig medicinsk behandling. Veterinärdieterna bör användas under veterinärövervakning.

PPVD Katt
För katter
Upptäck produkterna för katter
Upptäck effektiv klinisk näring för din katt från Purina Pro Plan Veterinary Diets, med olika hälsoplattformar som är skräddarsydda för att på ett sakkunnigt sätt hantera din katts välbefinnande.
PPVD Hundhjälte
För hundar
Upptäck produkterna för hundar
Upptäck en rad kliniska dieter för hundar med olika hälsoplattformar som gör det möjligt för veterinärer att stärka effektiviteten av det övergripande behandlingsprotokollet med riktade, vetenskapsbaserade och beprövade formler.