PRO PLAN®

Varför Purina® Pro Plan®

Purina® Pro Plan® Dog

Receptet för Purina® Pro Plan® har anpassats efter rönen i de senaste Purina®-studierna och presenteras i ett näringssortiment som är tillgängligt för alla. För oss är utvecklingen av din hunds näring ett livslångt arbete. Eftersom vi själva äger och älskar hundar siktar vi alltid på innovation och strävar efter att hitta nya sätt att hjälpa dig att göra världen till en fantastisk plats för hundar!

Kvaliteten ligger i detaljerna

Ingrediensernas kvalitet och säkerhet är högsta prioritet för Purina® Pro Plan® och är inte förhandlingsbara.

Vetenskapligt bevisade fördelar

Innehållet av varje enskild ingrediens och varje enskilt näringsämne har valts för att ge hundar meningsfulla fördelar.

Meningsfull banbrytande forskning

Våra banbrytande upptäckter har erkänts av det internationella vetenskapliga samfundet och publicerats i ryktbara expertgranskade tidskrifter.

High nutrient delivery

Optimalt tillagat och med ett högt innehåll av näringsämnen tack vare vår egen Purina-teknik, som respekterar smak och kvalitativ näring, levererar Purina® Pro Plan® det bästa av våra ingredienser för att främja långsiktig hälsa.

Vår senaste innovation: Optinutrition™

Det nya Purina® Pro Plan®-sortimentet med Optinutrition™ är vår mest avancerade och effektiva kombination av näringsämnen. Utvecklat med hjälp av ledande forskning, skickligt tillämpad på näring, erbjuder produkterna vetenskapligt bevisade fördelar som uppfyller din hunds specifika behov genom hela dess liv.

Purina® Pro Plan® – Utmärkt näring för långvarig hälsa

Purina® Pro Plan® är utmärkt näring för din hund eftersom grunden i varje recept är en komplett och balanserad blandning av alla nödvändiga näringsämnen för en bra hälsa. Purina® Pro Plan® är tillverkat av noggrant utvalda och lättsmälta ingredienser av högsta kvalitet. Alla Purina® Pro Plan®-foder skapas med största omsorg för att erbjuda utmärkt näring med en smak som hundar älskar. Purina® Pro Plan® är tillgängligt exklusivt hos utvalda återförsäljare och veterinärer.