Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Amalia

Technical Communication Manager and Veterinarian @Purina

Amalia
Hur den tillverkas

Hur den tillverkas

Läs mer >

Absolut. En komplett och balanserad kost, given i rätt mängd, är avgörande för att säkerställa att hundar och katter kan leva ett långt och lyckligt liv.

 

Vår kontinuerliga forskning, utveckling och innovation under de senaste 90 åren har gjort att vi har kunnat förbättra våra recept och skapa näringsmässigt balanserade hund- och kattfoder, som är anpassade efter individuella hundars och katters olika behov. Vi är faktiskt den enda fodertillverkaren som har utfört en livslång (fjortonårig) studie av hundar som visade att hundar som håller en idealisk kroppsvikt hela livet kan utöka sin livslängd med hela 15% (1,8 år för labrador retriever i studien) och få en bättre livskvalitet. Denna banbrytande forskning resulterade i en niogradig skala för bedömning av kroppsformen, en skala som nu används globalt av WSAVA (World Small Animal Veterinary Association), och näring ses nu officiellt som den femte viktigaste punkten att kontrollera för alla veterinärer som utför grundläggande hälsokontroller av hundar och katter.

I dag kan vi erbjuda hund- och kattfoder med funktionella ingredienser som har specifika fördelar för både hundar och katter. Några av våra foder kan ofta arbeta i synergi med medicinskt stöd om en hund eller katt genomgår veterinärbehandling, och vi forskar kontinuerligt på hur vi kan stärka det naturliga försvaret och bidra till en optimal hälsa.