<
Latz Fisk & Oxmeny i gelé 12x100g

Latz Fisk & Oxmeny i gelé 12x100g

Förpackning med 12 portionspåsar är ett komplett fodersortiment för den vuxna katten. Latz recept är gjorda på högkvalitativa ingredienser och de innehåller möra bitar i läcker och saftig sås. Dessa läckra recept innehåller Omega 6-fettsyror och har rätt kombination av balanserade mineraler och vitaminer – ett hälsosamt helfoder som uppfyller 100 % av din katts dagliga behov när den utfodras enligt Utfordringsguiden på förpackningen.

Detaljer

Förpackning med 12 portionspåsar är ett komplett fodersortiment för den vuxna katten.


Latz recept är gjorda på högkvalitativa ingredienser och de innehåller möra bitar i läcker och saftig sås. Dessa läckra recept innehåller Omega 6-fettsyror och har rätt kombination av balanserade mineraler och vitaminer – ett hälsosamt helfoder som uppfyller 100 % av din katts dagliga behov när den utfodras enligt Utfordringsguiden på förpackningen.


      Latz Fisk & Oxmeny i gelé 12x100g

Matningsguide

Till en vuxen katt (4 kg) ge 3-4 påsar dagligen fördelat på minst 2 måltider.


Genomsnittsmängden till vuxen är baserad på normalt aktiva katter i normalt klimat. Individuella behov kan förekomma och mängden skall anpassas efter behov, så att katten behåller en slank och hälsosam kroppsvikt. Serveras rumstempererat.Rent, färskt vatten ska alltid finnas tillgängligt.


      Latz Fisk & Oxmeny i gelé 12x100g

Paketstorlek

12x100g


      Latz Fisk & Oxmeny i gelé 12x100g