Your Pet, Our Passion.
Katten satt på soffan

Allt om katter

Hitta det bästa fodret för din katt, upptäck våra expertråd om katter eller ta reda på vilken kattras som passar dig bäst. Vilken del av resan du än är på så finns vi här för att hjälpa dig med alla dina kattrelaterade frågor.

Katt vid matskålar
Näring & utfodring
Våra kattprodukter
Om du letar efter rätt kattfoder till din pälskling så har vi något för alla. Från torrfoder till våtmat, kattungar till seniorer och kompletta måltider till specialkost. Upptäck vårt sortiment av kattmat för att hitta det som passar din katt bäst.
Ingefära katt på ägarens axel
Purina expertis
Experter på kattvård
En del av att ta hand om en katt är att förstå deras behov. När du behöver mer information om din katts kost, beteende, hälsa eller träning, vänd dig till Purinas experter. Hitta våra bästa råd och tips genom att utforska våra artiklar.
Vilken kattras passar dig?

En stor mjukis eller en liten tiger? Kort päls eller fluffig? Innekatt eller utomhuskatt? Med många kattraser att välja mellan vet vi att det kan vara svårt att hitta den perfekta kattrasen för dig. Låt Purinas experter hjälpa till att hitta den kattras som passar din livsstil bäst.

Liveclear produkt
Framtaget av
Pro Plan

Vi presenterar PRO PLAN LIVECLEAR

Världens första och enda allergenreducerande foder för katter. Ett säkert och kattvänligt alternativ som hjälper till att minska allergener samtidigt som du kan ha din katt både i ditt hem och i ditt knä.

Upptäck mer

Katt i ägarens knä
Purina expertis
Att hitta en katt
Längtar du efter ett nytt tillskott till din familj, men vet inte var du ska börja? Purina har svaren. Vi guidar dig genom resan, fördelarna med att skaffa en katt och till och med att hitta det perfekta namnet.
kattunge som sitter i någons knä
Nyhetsbrev
Kattkoden
Oavsett om du försöker förstå din nya pälsklings udda beteende, står inför toalettträning eller vill lära dig om matningsrekommendationer. Registrera dig för vårt speciella nyhetsbrev för kattungar för att hitta all information du behöver för att få till den bästa starten i din katts liv .
Två katter som äter
Utfodring & näring
Oavsett om du vill veta när du ska byta från kattungemat till vuxenfoder eller om du undrar hur ofta du ska mata din katt, så har vi svaren. Utforska våra matnings- och näringsartiklar för att få råd från våra experter.
Äldre katt i ägarens knä
Purina expertis
Senior
Hjälp din katt att leva sitt bästa liv, ända in i din pälsklings gyllene år, med tips från våra experter om allt från hälsoproblem till kostråd.
Kontakta oss

Kontakta oss

Vi är här för att svara på alla dina frågor om våra produkter - stora som små.

Kontakta oss direkt när som helst, hur som helst. Vår telefon är öppen vardagar kl. 09:00 till 16:00.

Notera att under sommaren (8/7- 2/8) kan konsumentkontakt nås via telefonen vardagar mellan kl 9-12.