Mat, kärlek & bus!

Smarta katter är riktiga livsnjutare. Och med nio liv att njuta av, så har de full koll på vad som gäller: Det ska finnas god mat, kärlek och roliga saker att göra! Här hittar du massor av knåp du själv kan skapa för att katten ska bli överlycklig. Vad sägs om direktsänd katt-TV med livs levande småfåglar till exempel? Se alla tips här nedan.


Raketen

Sist men inte minst! Eftersom rymdresor kan vara lite läskiga, glöm inte att packa med lite uppmuntrande katt-snacks* inuti raketen till Kapten Rymdkatt. Du kan gömma det inuti små tomma Latz-kartonger och låta din katt lista ut hur man öppnar dem i omloppsbanan!

Ladda ner pdf

Direktsänd Katt-TV

Katter älskar naturprogram, särskilt om de handlar om småfåglar. Så vad kan vara bättre än att ha sin egen direktsända småfågelskanal?

Ladda ner pdf

Dygnetruntöppen kattkliarservice

Alla som har nio liv, vet att något av det bästa som finns är att bli kliad på ryggen. Men tyvärr måste ju ens människa vila fingrarna ibland, kanske rent av sova. Eller gå och göra något som heter jobba. Undrar vad det är för något?

Ladda ner pdf

Karusellen

Karusellen kommer att göra din katt helt galen av lycka. Tänk själv om du var en katt och fick jaga ditt favoritsnacks!

Ladda ner pdf

Slottet

Obs! Precis som med raketen är det bra att komma ihåg att placera något tungt på ”slottsgolvet” inuti slottet, så det inte välter när din katt leker inuti. Klistra och tejpa ihop de båda våningarna ordentligt i varandra så de inte lossnar av kattens lek. En bottenplatta som är större än slottsgolvet kan ocksåvara bra att ha, för stabilitetens skull.Ojojoj det här kommer att bli kungligt kul!

Ladda ner pdf

Kattpartytält

Det är härligt att tälta, särskilt om det är ens egen människa som har byggt tältet åt en. Och om det finns snacks!

Ladda ner pdf