HAR DIN KATT DÅLIG APTIT ELLER ÄR HON KRÄSEN?

HAR DIN KATT DÅLIG APTIT ELLER ÄR HON KRÄSEN?

Hjälp katter med känslig matsmältning

En del katter har dålig aptit eller är kräsna. De kan lida av dålig matsmältning eller lös avföring, vilket du kanske märker på en dålig lukt i kattlådan. Det bästa sättet att lösa problemet är att byta till ett kattfoder som främjar smältbarheten och förebygger foderintolerans. Om kattens matsmältningsproblem upphör kan detta vara ett bra foder även framöver.

Ibland är det svårt att veta varför en katt har dålig aptit. Det kan helt enkelt vara så att hon har en känslig matsmältning .

Hur hjälper man en katt med känslig matsmältning?

Våra veterinärer och näringsfysiologer har utvecklat PURINA ONE SENSITIVE för att katter med känslig matsmältning och dålig aptit ska må bra och hålla sig friska. 

FAST AVFÖRING MED 24%* MINDRE DÅLIG LUKT PÅ 14 DAGAR

Fast avföring med 24%* mindre dålig lukt på 14 dagar tack vare naturliga fibrer.
*Purina research

FÖREBYGGER FODERINTOLERANS

Utvalda proteinkällor förebygger foderintolerans.

HÖG SMÄLTBARHET

Utvalda ingredienser av hög kvalitet som enkelt tas upp av matsmältningssystemet, vilket främjar kattens matsmältning och en fast avföring.

Alla PURINA ONE torrfoder innehåller även BIFENSIS, vilket är en unik formel som har utvecklats för att stärka din katts naturliga försvar inifrån och ut. 

Är din katt en innekatt? Se hur du kan tillgodose innekattens specifika behov.

Oavsett hur du väljer att utfodra din katt så är det allra viktigaste kattens hälsa och välmående. Se till att hon får rätt näring och njut av kattens synbart goda form i vetskap om att hon mår bra även på insidan.

PURINA ONE. Synlig hälsa idag och i framtiden.