Mat, kärlek & bus!

Smarta katter är riktiga livsnjutare. Och med nio liv att njuta av, så har de full koll på vad som gäller: Det ska finnas god mat, kärlek och roliga saker att göra! Här hittar du massor av knåp du själv kan skapa för att katten ska bli överlycklig. Vad sägs om direktsänd katt-TV med livs levande småfåglar till exempel? Se alla tips här nedan.


Raketen

Att bygga en rymdraket är faktiskt mycket enklare än vad det låter. Du behöver ett par stora, kraftiga kartonger (t ex flyttlådor) för att göra skrovet, och en eller två kartonger för att göra nosen och stjärtfenorna.

Ladda ner pdf

Katt TV

Skäm bort din smarta katt med en alldeles egen direktsänd katt-TV. Hur enkelt som helst att göra själv. Och som vi alla vet ska man alltid ha något gott snacks till sitt favoritprogram.

Ladda ner pdf

Kattkliarservice

Alla som har nio liv, vet att något av det bästa som finns är att bli kliad på ryggen. Men tyvärr måste ju ens människa vila fingrarna ibland, kanske rent av sova. Eller gå och göra något som heter jobba. Undrar vad det är för något?

Ladda ner pdf

Karusellen

Kaursellen kommer att göra din katt galen av lycka. Tänk själv om du var en katt. Vad otroligt roligt det vore att få jaga ditt favoritsnacks hela dagen!

Ladda ner pdf

Slottet

Vi älskar våra katter men det ska erkännas att de flesta beter sig som de är kungen av slottet. Så visst vore det toppen om de fick ett alldeles ett slott att styra över. Så kul. Och lätt!

Ladda ner pdf

Katthängmattan

Katter älskar att vara med där det händer. Men helst osynlig och mystiskt gömt. Med hängmattan kan din katt vara jättenära, rakt under din fåtölj, knaprandes på sitt favoritsnacks.

Ladda ner pdf

Kattpartytält

Vem tycker inte om att tälta? Jodå, det uppskattas även av katter och särskilt om det är ens egen människa som byggt tältet åt en. Och om det finns snacks!

Ladda ner pdf