Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Pojke leker med hund

Sortera dina förpackningar och hjälp hemlösa djur

Sortera dina Purinaförpackningar med hjälp av Bower och stötta samtidigt hemlösa djur.

Vi strävar efter att transformera våra förpackningar för en mer hållbar framtid. Därför arbetar vi för att senast år 2025 erbjuda återvinningsbara förpackningar i hela vårt sortiment. Genom Friskies partnerskap med Bower tar vi nästa stora steg mot att säkerställa att våra förpackningar blir sorterade korrekt och inte hamnar som skräp i naturen.

Samtidigt investerar vi även i infrastruktur och sponsrar en av Europas modernaste återvinningsanläggningar för flexibel plast utanför Ängelholm i Sverige, som ett led i att ge fler plastförpackningar nytt liv.

Vi vill också stötta konsumenter för att du som kund så enkelt som möjligt ska kunna sortera rätt. Därför jobbar vi med Bower! Förutom enkla sorteringsinstruktioner, får du också en bonus när du sorterar dina tomma förpackningar. Dina poäng kan du omvandla till en peng, eller donera till våra partnerdjurhem runt om i Sverige. Med Bowerappen kan du göra ett positivt avtryck, inte bara för jorden vi delar men också för hemlösa djur som just nu behöver extra omtanke i väntan på sitt kärleksfulla egna hem. För varje donation du gör, donerar vi på Purina 10 portioner näringsrik, mättande mat till Djurens Vänner i Sverige. Tillsammans gör vi skillnad!
Läs mer om Bower här.
 

Purina Friskies partnerskap med Bower

HUR DET FUNGERAR

1. Skanna och sortera dina Friskies förpackningar hemma

Du skannar enkelt streckkoden på förpackningen och får pantvärdet – poäng eller pengar – direkt i mobilen när du tar med dig dina förpackningar till återvinningsstationen.

2. Gå till din närmaste återvinningsstation

Hitta närmaste återvinningsstation i Bower-appen – eller registrera din egen! Du kan panta överallt där det är tillåtet att återvinna – dvs. även vid kvarterets eget miljörum, villans flerfackskärl eller, som i vissa kommuner, med dina egna optibags.

3. Bekräfta att du är där och bli belönad

Väl vid återvinningsstationen blir du ombedd att bekräfta att du är där och att du har tagit med dina förpackningar. När du har gjort det och kastat dina förpackningar i rätt behållare får du pantvärdet för allt du har skannat hemma.

Återvinn allt, belöna dig själv.
Ladda ner Bower.

app store

 

 

 

Google play