Your Pet, Our Passion.
friskies
Friskies
Upptäck FRISKIES:

Varför mata med Friskies®?

Det finns många anledningar till varför katter och hundar har ätit Friskies® i över 50 år. Varje produkt vi tillverkar är:

  • 100% komplett och balanserat djurfoder för friska, glada katter och hundar.
  • Garanterat god smak för vardagsnjutning.
  • Skräddarsydd efter ditt husdjurs storlek och livsstadium, för den bästa näringen.

Friskies® 5 löften för ett lyckligt och hälsosamt liv

Från den dag du tog hem ditt husdjur gjorde du ett åtagande. Ett löfte om att hålla den lycklig och frisk hela livet. Det är därför vi gjorde våra 5 egna löften till dig – Friskies ® 5 löften. Genom att använda decennier av kunskap och expertis lovar vi att ge ditt husdjur näring från första dagen och för alltid, med mat som är både välsmakande och 100% komplett och balanserad.

Friskies Hund
För hundar
Upptäck Friskies Hund
Du och din hund delar ett speciellt band och hundar är en stor del av varje familj. För att hjälpa dem att hålla dem glada och friska. Friskies® Hund är tillagad med 100% komplett och balanserad näring som din hund behöver, i en rad läckra recept som de älskar, så att din hund kan fortsätta att överraska och glädja dig varje dag, i många år framöver.
Friskies Katt
För katter
Upptäck Friskies Katt
Din katts personlighet tillför något väldigt speciellt till ditt hem. För att hjälpa till att hålla den glad och frisk är Friskies® Katt tillagad med 100% komplett och balanserad näring som din katt behöver, i en rad läckra recept katter älskar, så att din kan fortsätta att överraska och glädja dig varje dag, i flera år framöver.