Våra medarbetare och vår kultur

Medarbetare och kultur

Vi presenterar PURINA

En sak som är viktig att veta om Purina® är att alla som arbetar här älskar katter och hundar. Oavsett om det är hundar, katter eller båda kan du vara säker på att hela Purina®-sortimentet har skapats inte bara av näringsexperter och forskare på området, utan även av människor som vet vad det innebär att ha en hund eller katt som en del av familjen. Här är bara några av PURINAs® anställda som inspireras av sin passion för husdjur.

Vi på Purina® anser att livet är bättre med hundar och katter, och att människor, hundar och katter är bättre tillsammans. Butikschef Louise räddade sin norska skogskatt Arthur när hon var ute med sin hund. Som tur var – Arthur diagnostiserades senare med diabetes.

Purinas ekonomichef Paul älskar sin katt Jasmine så mycket att hon till och med dyker upp i hans presentationer på jobbet!

Se hur Pauls och andra Purina-medarbetares passion för sina hundar och katter skapar en unik energi i företaget.

Sällskap, soffpotatis, äventyrare – när Purinas Pet Care-teamrådgivare Gemma gav Max ett nytt hem fick hon en vän för varje medlem i familjen!

För Purinas kategorichef Martin och tvååriga labradoodlen Bryn är promenader det bästa som finns – Bryn betyder trots allt "kullar" på walesiska!