Vårt välgörenhetsarbete

Hos Purina® sträcker sig vår passion för hundar och katter, såväl som vårt åtagande för att hjälpa kärleksfulla hund- och kattägare att ge sina fyrfotade vänner allt de behöver för att hålla sig friska och glada, långt bortom vår produkter. Vi ser det också som vårt ansvar att nära och stödja välförtjänta ideal, att verka för högsta standarder inom hund- och kattvård, att förhindra misshandel och dela vår förståelse och erfarenhet med andra.

Vi är stolta över att stödja, på flera sätt, djurorganisationer som delar våra värderingar, från djurskyddsorganisationer till de som arbetar för att hundar och katter ska ses som praktiska och terapeutiska sällskap för människor. Vår filosofi är att arbeta tillsammans med viktiga välgörenhetspartner för att skapa långvariga program som ger riktiga, påtagliga fördelar för hundar och katter och människorna som älskar dem.

Vi hjälper våra partner med foder, donationer, ökad medvetenhet, specialprojekt och lokala evenemang.

Hos Purina är välgörenhetspartner en viktig del av vårt åtagande att hjälpa hundar och katter. Vi stödjer lokala djurskyddsorganisationer med foder och ökar medvetenheten om deras arbete med hemlösa djur.

I Sverige stödjer vi Stockholms Katthem, Djurens Vänner och Djurhemmet i Aggarp och samarbetar med viktiga opinionsbildare, som veterinärer och hund- och kattälskare, för att hjälpa fyrbenta vänner i nöd. Dom gör ett otroligt jobb när det gäller att hålla alla katter i sin vård varma, trygga och välnärda hela året om. Som likasinnade kattälskare är vi stolta över att stödja dem.

Öppet hus evenemang hos våra partners:

  • Djurens Vänner Malmö
  • Djurhememt i Aggarp

Besök våra partners hemsidor:

Vårt välgörenhetsarbete
Vårt välgörenhetsarbete
Vårt välgörenhetsarbete