Vårt välgörenhetsarbete

Vår passion för husdjur och vårt engagemang för att hjälpa husdjursägare ge sina fyrbenta vänner allt de behöver för att hålla sig friska och friska handlar inte bara om våra produkter. Vi tar också ansvar för att stödja hemlösa katter och hundar på djurhem i väntan på sitt permenenta hem, att främja högsta standard inom djuromsorg samt förebygga att djur far illa och dela vår förståelse och erfarenhet med andra.

pet welfare

Vår filosofi

Vi arbetar tillsammans med aktörer i samhället och stöttar i deras arbete. Vi hjälper våra partners med djurfoder, donationer samt olika projekt och evenemang i vårt lokala samhälle. Vårt partnerskap med djurskyddsorganisationer är en viktig del av vårt engagemang för att hjälpa hemlösa husdjur. Vi är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationer som delar våra värderingar, från djurskyddsorganisationer till de som arbetar för att främja husdjur som följeslagare för människor inom skola, vård och omsorg där djuren spelar en viktig roll för hälsa och välbefinnande. Vår filosofi är att arbeta långsiktigt med våra partners för att säkra och utveckla arbetssätt som ger ett rikare liv till husdjur och människorna som älskar dem.

dog human

Vad gör Purina Sverige?

Hos oss på Purina är välgörenhetspartners en viktig del av vårt engagemang för att hjälpa husdjur. Vi stöder lokala djurskyddsorganisationer genom att bidra med djurfoder och öka medvetenheten om deras arbete för hemlösa djur.

Redan i år, 2021, har vi donerat mer än 300 000 måltider näringsrik mat till hemlösa djur i Norden.

Share your story

Tack för att du bryr dig. Du gör skillnad!

Tillsammans med dig som kund har vi genom att hylla våra fyrbenta familjemedlemmar, även gett tillbaka till dem som ännu är i väntan på ett eget hem. I vår kampanj Share Your Story delade ni hundratals fina berättelser om vad våra husdjur betyder och för varje berättelse gav vi 10 portioner näringsrik och god mat till hemlösa katter och hundar på djurhem runt om i vårt avlånga land.

Måltiderna har serverats med kärlek av våra partners Djurens Vänner, Stockholms katthem och Aggarps Djurhem. Mätta magar är glada magar. Ett stort tack för att du bryr dig! Tillsammans hjälper vi fler att få det bra.

Vi på Purina tror på bra näring för varje husdjur. Därför stöttar vi djurhem runt om i landet med mat som hjälper katter och hundar att må bra. Du kan också vara med och stötta - varje krona gör skillnad och inget bidrag är för litet.

Besök våra partners hemsidor: