Vårt välgörenhetsarbete

Vår passion för husdjur och vårt engagemang för att hjälpa husdjursägare ge sina fyrbenta vänner allt de behöver för att hålla sig friska och friska handlar inte bara om våra produkter. Vi tar också ansvar för att stödja hemlösa katter och hundar på djurhem i väntan på sitt permenenta hem, att främja högsta standard inom djuromsorg samt förebygga att djur far illa och dela vår förståelse och erfarenhet med andra.

pet welfare

Vår filosofi

Vi arbetar tillsammans med aktörer i samhället och stöttar i deras arbete. Vi hjälper våra partners med djurfoder, donationer samt olika projekt och evenemang i vårt lokala samhälle. Vårt partnerskap med djurskyddsorganisationer är en viktig del av vårt engagemang för att hjälpa hemlösa husdjur. Vi är stolta över att stödja välgörenhetsorganisationer som delar våra värderingar, från djurskyddsorganisationer till de som arbetar för att främja husdjur som följeslagare för människor inom skola, vård och omsorg där djuren spelar en viktig roll för hälsa och välbefinnande. Vår filosofi är att arbeta långsiktigt med våra partners för att säkra och utveckla arbetssätt som ger ett rikare liv till husdjur och människorna som älskar dem.

dog human

Vad gör Purina Sverige?

Hos oss på Purina är välgörenhetspartners en viktig del av vårt engagemang för att hjälpa husdjur. Vi stöder lokala djurskyddsorganisationer genom att bidra med djurfoder och öka medvetenheten om deras arbete för hemlösa djur. Under 2019 donerade vi över 58 300 måltider till djurhem i Sverige.

Besök våra partners hemsidor:

Vårt välgörenhetsarbete
Vårt välgörenhetsarbete
Vårt välgörenhetsarbete