VILKA NÄRINGSBEHOV HAR DIN ÄLDRE KATT?

VILKA NÄRINGSBEHOV HAR DIN ÄLDRE KATT?

Under din katts liv kommer dess näringsbehov att ändras. Från 11 års ålder räknas katter som äldre. För att hålla din äldre katt frisk och stödja dess vitala funktioner när hon åldras är det en bra idé att byta till ett foder, som har utvecklats speciellt för detta skede i livet.

Äldre katters allmänna kroppsform varierar och kan bero på kattens närings- och aktivitetsnivå.

1. Celler och organ åldras —> Hjärta, naturligt skyddssystem, njurar och matsmältningssystem kan påverkas —> Kan leda till svaghet och försämrade vitala funktioner.

2. Näringsabsorptionen minskar —> Risk för viktminskning och kakexi —> Svårt att bibehålla uthålligheten.

Våra veterinärer och näringsfysiologer har utvecklat PURINA ONE SENIOR 11+ för att stödja äldre katters vitala funktioner och tillhandahålla rätt mängd energi för att undvika alltför stor viktminskning. Detta välsmakande foder för äldre katter erbjuder din katt den unika näring hon behöver och en utsökt smak som din katt lär älska.

BIDRAR TILL ATT REPARERA CELLER

Tack vare E- och C-vitamin.

GER RÄTT MÄNGD ENERGI

Ett anpassat förhållande mellan protein och fett hjälper till att undvika alltför stor viktminskning.

MED 24 VITAMINER OCH MINERALER

Näringsämnen som stödjer kattens vitala funktioner och skyddar kattens kropp.

Alla PURINA ONE torrfoder för katter innehåller även BIFENSIS, vilket är en unik formel som har utvecklats för att stärka din katts naturliga försvar inifrån och ut.

Oavsett hur du väljer att utfodra din katt så är det allra viktigaste kattens hälsa och välmående. Se till att hon får rätt näring och njut av kattens synbart goda form i vetskap om att hon mår bra även på insidan.

PURINA ONE. Synlig hälsa idag och i framtiden.