SÅ TAR DU HAND OM DIN INNEKATT

SÅ TAR DU HAND OM DIN INNEKATT

Ta hand om din innekatt

Din katt kanske älskar att bo inomhus och känner sig trygg och tillfreds hemma. Din innekatts vanor kan dock ha en inverkan på dess hälsa. Eftersom hon tillbringar en stor del av tiden med att ta hand om sin päls så drabbas hon oftare av problem med hår i matsmältningssystemet. Normalt föredrar hon också en tupplur på soffan i stället för ansträngande motion, vilket gör att du även måste hålla ett öga på kattens vikt. Slutligen kan en olämplig kost bidra till att katten utvecklar urinvägsproblem. 

Det är bra att veta att du kan hjälpa din katt att hålla sig frisk, samtidigt som hon njuter av en avkopplande livsstil.

Vad är det som gör en innekatt annorlunda?

Innekatter tillbringar en stor del av tiden med att ta hand om sin päls och mer tid med att ligga ner och sova.

1. Pälsvård: Din katt kan svälja en hel del döda hårstrån —> Hårbollar bildas i matsmältningssystemet —> Matsmältningsproblem orsakade av hårbollar.

2. Vila: Din katts energibehov minskar —> Detta gör henne mer benägen att gå upp i vikt.

Hur kan expertnäring främja innekatters hälsa?

Våra veterinärer och näringsfysiologer har utvecklat PURINA ONE INDOOR FORMULA för att eliminera dubbelt så mycket hår från magen och minska dålig lukt från kattlådan. Fodret erbjuder din katt den unika näring katten behöver och en utsökt smak som din katt lär älska.

AVLÄGSNAR DUBBELT SÅ MYCKET HÅR FRÅN MAGEN PÅ 14 DAGAR*

Har bevisats underlätta elimineringen av hår från magen tack vare sitt fiberinnehåll.
*Purina research

MINSKAR DÅLIG LUKT I KATTLÅDAN

Innehåller cikoria (2%), en naturlig ingrediens, för att minska dålig lukt från kattlådan.

VIKTKONTROLL

Ett högre förhållande av protein mot fett (15% mer än Adult-fodret) hjälper till att kontrollera vikten när man följer utfodringsguiden.

Alla PURINA ONE torrfoder innehåller även BIFENSIS, vilket är en unik formel som har utvecklats för att stärka kattens naturliga försvar inifrån och ut. 

Se hur du ger din vuxna katt rätt näring

Oavsett hur du väljer att utfodra din katt så är det allra viktigaste kattens hälsa och välmående. Se till att hon får rätt näring och njut av kattens synbart goda form i vetskap om att hon mår bra även på insidan.

PURINA ONE. Synlig hälsa idag och i framtiden