Varför Purina erbjuder ett brett sortiment av kattfoder

Vi bryr oss lika mycket om katter som du gör och vi vet att du vill det bästa för din katt. När vi utvecklar våra kattfoder lägger vi mycket tid på att prata med kattälskare och de påminner oss igen och igen om att varje djur är unikt på sitt sätt.
Därför har Purina ett brett sortiment av kattmat | Purina
Därför har Purina ett brett sortiment av kattmat | Purina
Därför har Purina ett brett sortiment av kattmat | Purina

"Vissa katter föredrar en knaprig textur, medan andra vill ha våtfoder för en lyxigare lunch eller så är din katt en som gillar lite av varje! Du kan ha en katt som älskar kyckling och en som bara äter lax. Vi vet att vi måste tillfredsställa många olika smaker, så vi har utvecklat ett produktsortiment som passar alla djurs smaker och önskemål.

Vad din katt behöver

Du kanske har frågat andra kattägare om "vilket foder är bäst för min katt?" men svaret är inte så enkelt. Katter behöver en noggrann balans av näringsämnen för att de ska vara friska och nöjda genom alla stadier i livet.

Kattungar växer en hel del under en kort tid – vid bara sex månaders ålder har de redan nått 75 % av sin vuxenstorlek! När vi sätter samman foder för kattungar måste vi ge dem rätt näringsmässiga stöd för att de ska kunna växa så fort och hjälpa dem bli stora och starka och samtidigt vara försiktiga med deras små magar.

När de är fullvuxna katter ändras behoven. Vuxna katter behöver hela 41 viktiga näringsämnen från sitt foder, så vi ser till att våra noggrant balanserade sammansättningar för vuxna katter är fullspäckade med allt de behöver.

När katter närmar sig senioråldern ändras deras behov igen, så vi har särskilda sammansättningar för mer mogna katter. Vissa av våra fyrbenta vänner har även särskilda kostbehov, på grund av sjukdom eller allergier, så vi ser till att vi kan tillhandahålla sammansättningar som även tar hand om deras särskilda behov.

 Växande kattungar infografik

Så här ger du din katt en komplett kost

Latz

Till skillnad från oss kan inte katter välja bland hyllorna i livsmedelsbutiken för att hitta alla de ingredienser de behöver för en balanserad måltid. Därför är det upp till djurägarna att se till att de väljer ett noggrant balanserat komplett helfoder som innehåller alla nödvändiga näringsämnen för kattens livsstadier.

Kompletta helfoder från Purina innehåller alla vitaminer och mineraler ditt djur behöver, så att du inte behöver oroa dig för att lägga till ytterligare tillskott.

Medan vi är upptagna med att ta hand om din katts näring kan du känna dig trygg med att deras näringsmässiga behov tas om hand och fokusera på de viktiga sakerna i kattens dagliga liv, som att leka jaga kattmyntan och fånga fisken!