Att skaffa en ny katt

Skaffa en katt

Lär dig mer om din nya kattkompis

Så här hittar du rätt katt

Så här hittar du rätt katt

Välkomna din nya katt hem

När din nya katt eller kattunge ska komma vilken dag som helst är du så klart spänd. De sista dagarna innan den kommer är det mycket du ska göra innan katten kommer.
Läs mer

Gör ditt hem kattvänligt

Din nya katt är dyrbar, så du vill att hem och trädgård är så säkra som möjligt. Så var börjar du när du ska skapa ett kattsäkert hem och trädgård?
Läs mer

Vanliga frågor om kastrering av katter

Du har fått ett nytillskott i familjen – fantastiskt! När kattungen fortfarande är liten och söt, kan det vara svårt att föreställa sig att den kan få egna kattungar.
Läs mer

Kattförsäkring för ditt nya husdjur

Kattförsäkring kan ge sinnesro, så att du slipper oroa dig en stressig situation. Att välja rätt försäkring för katter kan verka svårt, men vi finns här för att hjälpa till!
Läs mer

Ska jag skaffa katt eller hund?

Vi är ett djurälskande land, tack och lov! Katter och hundar erbjuder ovillkorlig kärlek, tillgivenhet och vänskap, samt massor av terapeutiska fördelar, som förbättrad allmän hälsa och välbefinnande – vem vill inte kela med en lurvig vän i slutet av en lång dag?
Läs mer

Välja rätt katt för dig

Det är en underbart spännande upplevelse att skaffa en ny katt eller kattunge!
Läs mer

Mikrochippa katten

Förutom kärlek och uppmärksamhet vill du ge din katt bästa möjliga skydd om de kommer bort eller saknas. Genom att mikrochippa katten ger du den en god chans att bli hittad och säkert återlämnas till dig ifall den skulle vandra iväg
Läs mer

Olika kattraser

Många av de katter du stöter på runtomkring kallas "bondkatter", vilket helt enkelt betyder en katt utan stamtavla. De är vänliga, vackra och fulla av nyfikenhet och troligtvis den allra vanligaste kattkompisen att ha.
LÄS MER

Hur adopterar jag en hemlös katt?

Det finns många fördelar med att välja att adoptera en katt. Du överväger att ge ett djur en andra chans till ett riktigt familjeliv, en möjlighet som alla djur borde få.
Läs mer

Skaffa en katt

Att bestämma sig för att skaffa en ny katt är så spännande, men kan också innebära många frågor. Till exempel, vilken ras vill du ha? Kan du hantera utmaningarna med en busig kattunge eller skulle en lugnare seniorkatt passa din livsstil bättre?
läs mer

Välj rätt foder till din kattunge | Purina

Kattungar växer en hel del och de gör det väldigt snabbt. Inom sex månader har kattungen uppnått 75 % av sin totala kroppsmassa, det är därför det är så viktigt att ge den ett näringsrikt foder för kattungar.

MER INFORMATION