employer-tile-banner
employer-icon

JAG ÄR ARBETSGIVARE

Upptäck de sex stegen till att ordna ett system för hundar på arbetsplatsen – och fördelarna med detta för dina medarbetare och ditt företag.

LÄS MER

employee-tile-banner
employee-icon

JAG ÄR ARBETSTAGARE

Allt du behöver veta om hur du kan få ett system för hundar på din arbetsplats – inklusive förslag på hur du tar upp idén med din chef

LÄS MER

FRÄMSTA FÖRDELAR

Här på Purina har vi välkomnat hundar till våra kontor sedan 2003. Vi har också utfört forskning med andra företag som har upplevt fördelarna med att förena människor och hundar på arbetsplatsen. All denna erfarenhet och forskning har gett oss verklig insikt i de fantastiska sakerna som hundar kan erbjuda företag och dess medarbetare.

key-benefits-pic
key-benefits-banner
stat-one
av personer med hundar på arbetsplatsen säger att det förbättrar balansen mellan arbete och fritid*
stat-two
av personer med hundar på arbetsplatsen säger att det förbättrar relationerna på arbetsplatsen*
stat-three
av personer med hundar på arbetsplatsen säger att det skapar en mer avslappnad stämning
stat-four
av personer som saknar ett system för hundar på arbetsplatsen skulle se det som en fördel*

*2017 utförde vi forskning med tusentals hundägare över hela Europa för att ta reda på vad de tycker om hundarpå arbetsplatsen.

performance

Högre kvalitet och produktivitet

engage

Högre engagemang, kvarhållande och välbefinnande

inspire

Hundar och katter inspirerar oss och hjälper till att minska stress

Forskning från Virginia Wealth University, 2012. CDC (det amerikanska smittskyddsinstitutet). 100 enkla hemligheter till varför hundar gör oss lyckliga, David Niven. Studier vid Saint Louis och Miami University. Undersökning från Brian Hare och Vanessa Woods "The genius of dogs". Forskningen för Purina utfördes i maj 2016 av Engage Research som en "Pets at Work Benchmark Study, Omnibus and Qualitative Research". Europeisk undersökning med tusentals hund- och kattälskare över hela Europa i maj 2017.

Fördelarna med hundar på arbetsplatsen

Visste du att hundar på arbetsplatsen minskar stress, främjar glädje och stärker samarbete? Se vår video för att ta reda på mer om fördelarna