Your Pet, Our Passion.
Golden retriever satt vid skrivbordet med grupparbete

För anställda

Vill du göra ditt kontor hundvänligt?

Hjälp till att göra förändringen!

Ta reda på hur du får igång systemet på din arbetsplats – från att sälja idén till din chef till att genomföra ett hunddagstest för kollegorna.

Genom att krossa myter och sälja idén till din chef, kan det vara enklare att välkomna hundar till jobbet än du tror. I det här avsnittet hittar du allt du behöver veta!

Övertyga din arbetsgivare

Att välkomna hundar på arbetsplatsen kan hjälpa arbetsgivare med några av de största utmaningarna.

Hur kan vi minska stress och stärka samarbetet? Hur kan vi förändra arbetskulturen och bli duktigare på att rekrytera och behålla talanger? Många företag letar efter svaren på dessa och många andra frågor, och fördelarna för företagen med hundar på arbetsplatsen talar för sig själva.

Självklart finns det även praktiska frågor att ställa. Vår presentation av hundar på jobbet ger dig fler argument för att övertyga din arbetsgivare att tillåta hundar på kontoret och hjälper dig med eventuella hinder.

INTRODUCERA HUNDAR PÅ JOBBET
Purina_PetsatWork_A5_SE_hires.pdf

Hur du startar upp att hundar på ditt jobb

Är du intresserad av att starta ett system på din arbetsplats, men är osäker på var du ska börja? Här är våra förslag på de första stegen.

 

3 viktiga saker att ha koll på

 1. Kontrollera vem som äger och förvaltar byggnaden
  Det är viktigt att säkerställa att hundar är välkomna på din arbetsplats. Du kanske behöver kontrollera detta med din chef eller hyresvärd – eller båda – först.
 2. Få ledningen på din sida
  Verktygslådan för hundar på jobbet är full av fakta, forskning och ett färdigt säljsamtal som hjälper dig att få din chef lika entusiastisk vid tanken på att ha hundar på arbetsplatsen som du är.
 3. Utse en amabassadör eller ett projektteam
  Om du eller en liten grupp är villiga att visa vägen till att införa hundar på arbetsplatsen så är detta till stor hjälp när det gäller att få ledningen på din sida, samtidigt som det bidrar till att systemet fungerar problemfritt.

Gör det bekvämt för hunden på kontoret

 • Hundsäng
 • Leksaker & hundgodis

 • Koppel
 • Hundbajspåsar
 • Halkfri vattenskål
 • Hundmat

Ansvarsfullt hundägande

Hundens välfärd ska prägla varje system för hundar på arbetsplatsen. Kommer hunden att vara glad och frisk när de tillbringar tid på din arbetsplats? Har de tillgång till områden utomhus för rastning? Vår verktygslåda innehåller en lista över saker som företag och hundägare ska tänka på innan de tar med sig sina hundar till jobbet.

 • Behovet av en lämplig miljö
 • Behovet av en lämplig kost
 • Behovet att kunna uppvisa normala beteendemönster
 • Behovet att vistas med eller åtskilt från andra hundar
 • Behovet att skyddas mot smärta, lidande, skada och sjukdom

People who’ve experienced Pets at Work just can’t stop talking about it. Watch our videos to hear testimonies from people who’ve tried Pets at Work for themselves.

Hund på kontor
Pets at work
Vill du också ta med dig din hund jobbet?
Vi vill använda vår expertis i att tillåta hundar på våra kontor för att hjälpa andra företag att göra detsamma. Kontakta oss om du är intresserad av att göra din arbetsplats hundvänlig – vi hjälper dig gärna!