Veterinary Diets och relaterade produkter

UPPTÄCK EFFEKTIV KLINISK NÄRING FRÅN PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS-sortimentet har skapats för att hjälpa veterinärer att tillhandahålla näringsstöd vid specifika tillstånd hos katter. Sortimentet med kliniskt foder och relaterade produkter gör det möjligt för veterinärer att öka den övergripande behandlingens effektivitet med riktade, vetenskapligt baserade och bevisade sammansättningar.

VETERINARY DIETS

De åtta hälsoplattformarna 

convalescence

CN CONVALESCENCE

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline CN Convalescence™

Ett komplett helfoder för katter i alla åldrar, vetenskapligt sammansatt för att tillhandahålla näringsstöd under konvalescens vid skada, undernäring och sjukdom.Se produkter

DM Diabetes Management™

DM DIABETES MANAGEMENT™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline DM St/Ox Diabetes Management™

Ett sortiment av komplett kattfoder vetenskapligt sammansatt för att hjälpa till att reglera blodsockernivåer (glukos) hos vuxna katter med diabetes. Fodret har kliniskt bevisats minska insulinbehoven hos katter med diabetes.

Se produkter

EN Gastrointestinal™

EN GASTROINTESTINAL™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline EN St/Ox Gastrointestinal™

Ett sortiment av komplett kattfoder med lättsmälta ingredienser och prebiotika för att hjälpa till att hantera gastrointestinala sjukdomar och främja mag- och tarmhälsan hos katter i alla åldrar.

Se produkter

FortiFlora®

FORTIFLORA®

PURINA® PRO PLAN® Feline FortiFlora®

Unik probiotika från PURINA® som har bevisats främja en bra mag- och tarmhälsa, balans i tarmfloran och ett starkt naturligt skyddssystem hos katter i alla åldrar.


Se produkter

HA Hypoallergenic™

HA HYPOALLERGENIC™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline HA St/Ox Hypoallergenic™

Ett komplett kattfoder vetenskapligt sammansatt för att hjälpa till att diagnostisera och hantera födoämnesallergier och -intoleranser hos katter i alla åldrar.

Se produkter

NF Renal Function™

NF RENAL FUNCTION™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline NF St/Ox Renal Function™

Ett komplett sortiment kattfoder med begränsad mängd högkvalitativt protein och fosfor, vetenskapligt sammansatt för att näringsmässigt hantera kronisk njursvikt hos vuxna katter.

Se produkter

OM OBESITY MANAGEMENT™

OM OBESITY MANAGEMENT™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline OM St/Ox Obesity Management™

Ett sortiment av komplett kattfoder som har bevisats främja viktminskning och bibehålla optimal kroppsvikt hos vuxna katter.


Se produkter

UR Urinary™

UR URINARY™

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS Feline UR St/Ox Urinary™

Ett sortiment av komplett kattfoder som hjälper till att lösa upp urinstenar av struvit och minska risken för struvit- och oxalatstenbildning.Se produkter


Visar 14 Pro Plan Produkter