Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Kvinna som smeker hund på kontoret

Puffa för hundar på arbetsplatsen

Att ta med husdjur till jobbet har visat sig minska stress och hjälper till att förbättra mental hälsa. Upptäck hur vi gör det enkelt för kontor att bli husdjursvänliga.

Vårt mål

Under 2020 uppnådde vi vårt löfte om att etablera våra PetsAtWork-program i 209 externa företag och organisatione.

Våra framsteg hittills

Under 2020 uppnådde vi vårt löfte om att etablera våra PetsAtWork-program i 209 externa företag och organisationer, som precis som vi delar tron på att vi är bättre tillsammans med husdjur! Under 2019 etablerade vi 111 externa partnersallianser, och under 2020 etablerade vi ytterligare 36 stycken partnerallianser (inkluderat på alla våra tio största hemmamarknader).

I tillägg har vi också implementerat PetsAtWork-program på ytterligare fler av våra egna kontor, och vi njuter av att kunna spendera tid med våra fyrbenta familjemedlemmar även på jobbet.

Vår ståndpunkt

Faktorer som urbanisering, pendling och tid på nätet gör det svårare för oss att ha hund och tillbringa tid med den.

Som ledande producent av hund- och kattvårdsprodukter vill vi stödja människor så att de kan njuta av alla fördelarna med att äga en hund eller katt i den ständigt föränderliga världen vi lever i. Att ha hundar på arbetet är ett av sätten som vi kan njuta av våra hundars sällskap hela dagen.


Vi vet att hundar och katter har en enormt positiv inverkan på vår mentala och fysiska hälsa och vårt välbefinnande, men längre arbetsdagar, ökad snabbkonsumtion och en befolkning som går från en lantlig till en mer urban livsstil kan göra det svårt att förena hundar och katter med livet på 2000-talet.

Vårt PAW-program (Pets at Work) ger alla medarbetare chansen att ta med sig sina fyrbenta vänner till kontoret. Vi hoppas att vi genom att dela vår expertis kan inspirera andra företag att öppna sina dörrar för hundar de med! För att ta reda på mer om vår PAW-resa, klicka här.

 

Visste du att studier visar att medarbetare som tar med sina hundar till jobbet visar färre tecken på stress? Eller att ha hundar på kontoret främjar en hälsosam balans mellan arbete och fritid?

Hundar på Purinas kontor

Vi anser att människor, hundar och katter är bättre tillsammans, och att ha med sin fyrbenta vän på arbetet tydligt demonstrerar vår passion för hundar och katter och de Purina-värderingar som vi alla delar. Vi lägger ner mycket arbete på att göra Nestlé Purina-kontoren över hela Europa så hundvänliga som möjligt.

Vid många av våra anläggningar är våra fyrbenta vänner ett regelbundet inslag på kontoret. Vissa kontor tillåter hundar att hälsa på en dag eller en vecka om året, medan en allt vanligare sedvänja är att hundar har en permanent plats på våra kontor.

I Storbritannien har vi haft en etablerad praxis med hundar på jobbet sedan 2003, och 2015 blev vårt huvudkontor i Storbritannien det första helt hundvänliga Nestlékontoret i världen.

Gå med I paw-alliansen så hjälper vi dig att göra ditt kontor hundvänligt

Vi vill gärna dela våra erfarenheter och exempel på hur man sätter igång ett PAW-program med andra. Därför bjuder vi in andra företag och organisationer att göra som vi. Vårt mål är att skapa tvåhundra allianser i Europa som gör som vi och etablerar PAW-initiativ innan 2020.

Tack vare vårt stöd kan varje företag, på sitt eget sätt, bli hundvänligt och dra nytta av vårt stöd för att underlätta denna omvandling. Från olika klistermärken till beteendetester för hundar hjälper vi företag att implementera ett framgångsrikt och hållbart program.

Vi har också tagit fram en PAW-verktygslåda med sex enkla steg för att hjälpa externa partner implementera detta program.

Om du vill bli en del av Pets at Work-alliansen eller vill få mer information kan du kontakta oss på: pawalliancenordic@purina.nestle.com

Tillsammans med Nestlé strävar vi efter att göra skillnad

På samma sätt som vi strävar efter att förbättra livet för hundar och katter och deras ägare, engagerar sig vårt moderbolag Nestlé i att förbättra livskvaliteten och bidra till en hälsosammare framtid för individer och familjer, våra åtaganden och vår planet.

Läs mer om Nestlé i samhället