Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Your Pet, Our Passion.
Golden retriever och terrier

Allt om hundar

Hitta det bästa fodret för din hund, upptäck våra expertråd om hundar eller ta reda på vilken hundras som passar dig bäst. Vilken del av resan du än är på så finns vi här för att hjälpa dig med alla dina hundrelaterade frågor.

Hunden satt framför matskålar
Näring & utfodring
Våra hundprodukter
Om du letar efter rätt hundfoder till din pälskling så har vi något för alla. Från torrfoder till blötmat, valpar till seniorer och kompletta måltider till specialkost. Upptäck vårt sortiment av hundmat för att hitta det som passar din hund bäst.
Hund high fiving person
Purina expertis
Experter på hundvård
En del av att ta hand om en hund är att förstå deras behov. När du behöver mer information om din hunds kost, beteende, hälsa eller träning, vänd dig till Purinas experter. Hitta våra bästa råd och tips genom att utforska våra artiklar.
Vilken hundras passar dig?

En liten knähund eller en hund full med energi? Kort päls eller fluffig? Soffpotatis eller friluftsutforskare? Med många hundraser att välja mellan vet vi att det kan vara svårt att hitta den perfekta hundrasen för dig. Låt Purinas experter hjälpa till att hitta den hundras som passar din livsstil bäst.

Upptäck mer

Hund går ut i ledning
Purina expertis
Att hitta en hund
Längtar du efter ett nytt tillskott till din familj, men vet inte var du ska börja? Purina har svaren. Vi guidar dig genom resan, fördelarna med att skaffa en hund och till och med att hitta det perfekta namnet.
valp som tuggar en röd leksak
Nyhetsbrev
Valpen Växer
Oavsett om du har att göra med en tuggande valp, träna rumsrenhet eller vill lära dig om utfodringsrekommendationer. Registrera dig för vårt speciella valpnyhetsbrev för att hitta all information du behöver för att ge din valp den bästa starten i livet.
Hunden satt framför matskålar
Purina expertis
Utfodring & näring
Oavsett om du vill veta när du ska byta från valpmat till vuxenfoder, eller om du undrar hur ofta du ska mata din hund, så har vi svaren. Utforska våra matnings- och näringsartiklar för att få råd från våra experter.
Äldre hund i ägarens händer
Purina expertis
Senior
Hjälp din hund att leva sitt bästa liv, ända in i din pälsklings gyllene år, med tips från våra experter om allt från hälsoproblem till kostråd.
Kontakta oss

Kontakta oss

Vi är här för att svara på alla dina frågor om våra produkter - stora som små.
Kontakta oss direkt när som helst, hur som helst. Vår telefon är öppen vardagar kl. 09:00 till 16:00.