VILKA NÄRINGSPROBLEM HAR DIN ÄLDRE KATT?

VILKA NÄRINGSPROBLEM HAR DIN ÄLDRE KATT?

Ge din äldre katt de näringsämnen hon behöver

Har du en katt som är mellan 7 och 11 år? Äldre katter genomgår naturliga förändringar i kroppen som kan påverka vissa vitala funktioner. För att hjälpa till att sakta ner förändringar i samband med åldrande och stödja kattens vitala funktioner, är det dags att byta till ett foder som är särskilt framtaget för äldre katter. Läs mer om att utfodra katter över 11 år här.

Låt oss ta en titt på de naturliga beteenderelaterade, fysiska och metaboliska förändringar som kan orsakas av åldrande hos katter.

1. Åldrande kan göra en katt mindre aktiv —> Den kan gå upp i vikt —> Detta kan leda till ledinflammation —> Kattens rörlighet kan försämras

2. Åldrande kan sakta ner kattens ämnesomsättning —> Tillsammans med viktökning kan detta försvaga vitala funktioner

Våra veterinärer och näringsfysiologer har utvecklat PURINA ONE SENIOR 7+ för att hjälpa till att skydda och bevara en slank och smidig kropp hos äldre katter. Fodret erbjuder den unika näring katten behöver och en utsökt smak som din katt lär älska!

24 VITAMINER OCH MINERALER

Framtaget för att stödja din katts vitala funktioner

FRISKA NJURAR

E- och C-vitamin hjälper till att stödja kattens njurar

BRA RÖRLIGHET

Ett högt proteininnehåll främjar en slank och smidig kropp, samt minskar trycket på lederna

Alla PURINA ONE torrfoder för katter innehåller även BIFENSIS, vilket är en unik näringsformel som har utvecklats för att stärka kattens naturliga försvar inifrån och ut.

Undrar du vad din katt ska göra med all extra energi hon får av allt det här goda? Se våra lektips för äldre katter.

Oavsett hur du väljer att utfodra din katt så är det allra viktigaste kattens hälsa och välmående. Se till att hon får rätt näring och njut av kattens synbart goda form i vetskap om att hon mår bra även på insidan.

PURINA ONE. Synlig hälsa idag och i framtiden.