VILKA NÄRINGSBEHOV HAR DIN VUXNA KATT?

VILKA NÄRINGSBEHOV HAR DIN VUXNA KATT?

Näring för fullvuxna katter

Under din katts liv kommer dess näringsbehov att ändras. Vid 12 månaders ålder är katten fullvuxen. Som vuxen katt har hon nytta av en avancerad näring, som främjar långvarig hälsa och välbefinnande. Nu är det dags att byta till ett foder för vuxna katter.

I detta skede av livet är det viktigt att ta hand om den vuxna kattens tänder, matsmältningssystem och urinvägar. Rätt torrfoder kan bidra till en bra munhälsa och minska uppbyggnaden av tandsten.

Våra veterinärer och näringsfysiologer har utvecklat PURINA ONE ADULT för att minska uppbyggnaden av tandsten och främja en hög smältbarhet och en fast avföring. Detta foder för vuxna katter erbjuder din katt den avancerade näring katten behöver och en utsökt smak som din katt lär älska!

HÖGT UPPTAG AV NÄRINGSÄMNEN*

Högkvalitativa ingredienser som enkelt tas upp av kattens matsmältningssystem.
*Bekräftat av Purinas näringsfysiologer.

MINSKAR UPPBYGGNADEN AV TANDSTEN MED UPP TILL 40%**

Innehåller en aktiv ingrediens som minskar uppbyggnad av tandsten och bidrar till en bra munhälsa.
**Purina Research

FRISKA URINVÄGAR

Helfoder med ett balanserat innehåll av mineraler som främjar friska urinvägar.

Alla PURINA ONE torrfoder innehåller även BIFENSIS, vilket är en unik formel som har utvecklats för att stärka din katts naturliga försvar inifrån och ut.

Om din vuxna katt har ett särskilt hälsoproblem bör du be din veterinär om råd.

Läs mer om näring för: – InnekatterSteriliserade/kastrerade katterBehandla överviktPäls och hårbollar Känslig mage och foderintolerans.

Oavsett hur du väljer att utfodra din katt så är det allra viktigaste kattens hälsa och välmående. Se till att hon får rätt näring och njut av kattens synbart goda form i vetskap om att hon mår bra även på insidan.

PURINA ONE. Synlig hälsa idag och i framtiden.