Att skaffa en ny katt

Skaffa en katt

Lär dig mer om din nya kattkompis

Så här hittar du rätt katt

Så här hittar du rätt katt

Ska jag skaffa katt eller hund?

Vi är ett djurälskande land, tack och lov! Katter och hundar erbjuder ovillkorlig kärlek, tillgivenhet och vänskap, samt massor av terapeutiska fördelar, som förbättrad allmän hälsa och välbefinnande – vem vill inte kela med en lurvig vän i slutet av en lång dag?
Läs mer

Välja rätt katt för dig

Det är en underbart spännande upplevelse att skaffa en ny katt eller kattunge!
Läs mer

Olika kattraser

Många av de katter du stöter på runtomkring kallas "bondkatter", vilket helt enkelt betyder en katt utan stamtavla. De är vänliga, vackra och fulla av nyfikenhet och troligtvis den allra vanligaste kattkompisen att ha.
LÄS MER

Hur adopterar jag en hemlös katt?

Det finns många fördelar med att välja att adoptera en katt. Du överväger att ge ett djur en andra chans till ett riktigt familjeliv, en möjlighet som alla djur borde få.
Läs mer

Skaffa en katt

Att bestämma sig för att skaffa en ny katt är så spännande, men kan också innebära många frågor. Till exempel, vilken ras vill du ha? Kan du hantera utmaningarna med en busig kattunge eller skulle en lugnare seniorkatt passa din livsstil bättre?
läs mer

Välj rätt foder till din kattunge | Purina

Kattungar växer en hel del och de gör det väldigt snabbt. Inom sex månader har kattungen uppnått 75 % av sin totala kroppsmassa, det är därför det är så viktigt att ge den ett näringsrikt foder för kattungar.

MER INFORMATION