friskies kattmat

Varför Friskies®?

Varje produkt vi tillverkar åtföljs av Friskies®-löftet, vårt engagemang till kattägare som garanterar:

  • Ett sortiment av välsmakande produkter för din katt att njuta av
  • 100 % komplett och balanserad näring, inklusive högkvalitativt protein, fettsyror, vitaminer och mineraler som stödjer din katts hälsa, vitalitet och lycka
  • Recepten är särskilt framtagna av Purina®-experter med över 85 års erfarenhet av näring för hundar och katter.

Friskies® torrfoder

Friskies® erbjuder 100 % komplett och balanserad näring som uppfyller din katts näringsmässiga behov – oavsett dess livsstadium eller livsstil.

Adult: 100 % komplett näring i en variation av smakfulla recept

Friskies® Adult-måltiderna är särskilt framtagna för att ge din lilla vän all den näring den behöver. 100 % komplett och balanserat för att hålla din katt frisk, glad och sprudlande av vitalitet.

Life Stage Diets: Särskild framtagna recept för kattungar och innekatter

  • Junior= Din lilla kattunge behöver extra näring för att utvecklas till en glad och frisk katt. Friskies® Junior bidrar till att ge din katt en bra start i livet och innehåller alla näringsämnen katten behöver för att överraska och glädja dig varje dag!
  • Indoor=Innekatter är inte ett med naturen som sina utevänner, vilket innebär att de kan gå miste om några av fördelarna som att vara ute medför. Därför är Friskies® Indoor särskilt utvecklat för att tillfredsställa näringsbehovet hos katter som tillbringar större delen av sin tid inomhus

Crunchy & Soft: Två olika konsistenser i en utsökt måltid!

Katter älskar knapriga munsbitar. De älskar också mjuka foder som de verkligen kan sätta tänderna i! Nu kan du ge din katt det bästa av båda världarna med Friskies® Crunchy & Soft – ett smakfullt, 100 % komplett och balanserat foder med två olika konsistenser.