PRO PLAN®

Varför Purina® Pro Plan®

Purina® Pro Plan® Cat

Vi förstår att din katt är värdefull och att ge den rätt kost är en viktig del av att ta hand om den. Eftersom din katts behov kommer att förändras under hela dess liv erbjuder Purina® Pro Plan® ett sortiment med utmärkt näring för katter i alla stadier av livet: kattunge, vuxen och senior.

Därför är vi annorlunda

Kvaliteten ligger i detaljerna

Ingrediensernas kvalitet och säkerhet är högsta prioritet för Purina® Pro Plan® och är inte förhandlingsbara.

Vetenskapligt bevisade fördelar

Innehållet av varje enskild ingrediens och varje enskilt näringsämne har valts för att ge katter meningsfulla fördelar.

Meningsfull banbrytande forskning

Våra banbrytande upptäckter har erkänts av det internationella vetenskapliga samfundet och publicerats i ryktbara expertgranskade tidskrifter.

High nutrient delivery

Optimalt tillagat och med ett högt innehåll av näringsämnen tack vare vår egen Purina-teknik, som respekterar smak och kvalitativ näring, levererar Purina® Pro Plan® det bästa av våra ingredienser för att främja långsiktig hälsa.

UPPTÄCK SKILLNADEN MED PURINA® PRO PLAN®

Vi på Purina® Pro Plan® anser att näring kan hjälpa till att göra en skillnad på långvarig hälsa. Vårt team av 350 veterinärer och dietister har visat att specifika kombinationer av ingredienser kan göra skillnad för katternas långsiktiga hälsa. Dessa kombinationer av ingredienser – som OPTIRENAL™ – placerar PURINA® PRO PLAN® längst fram när det gäller näringsrik mat för katter.

Purina® Pro Plan® – Utmärkt näring för långvarig hälsa

Purina® Pro Plan® är utmärkt näring för din katt eftersom grunden i varje recept är en komplett och balanserad blandning av alla nödvändiga näringsämnen för en bra hälsa. Purina® Pro Plan® är tillverkat av noggrant utvalda och lättsmälta ingredienser av högsta kvalitet. Alla Purina® Pro Plan®-foder skapas med största omsorg för att erbjuda utmärkt näring med en smak som katter älskar. Purina® Pro Plan® är tillgängligt exklusivt hos utvalda återförsäljare och veterinärer.