Your Pet, Our Passion.
OneMillionMeals

Tillsammans skänker vi 1 miljon måltider till hemlösa djur

Vår kärlek och engagemang för hundar och katter går långt utöver våra produkter. Därför är vi stolta över att stödja och samarbeta med välgörenhetsorganisationer i Sverige som delar våra värderingar. 

Donera 1 måltid och tävla om ett års förbrukning av foder
Donera 1 måltid och tävla om ett års förbrukning av foder
Delta i tävlingen om ett års förbrukning av foder genom att ladda upp en bild eller bidra med 1 måltid till djur som behöver det genom att trycka på knappen.

 

I Purina Norden har vi satt ett årligt mål att donera 1 miljon måltider till husdjur som behöver det som mest. Under 2022 skänkte vi, tillsammans med konsumenter, butiker och andra samarbetsparters över 600 000 portioner näringsrik, mättande mat till hungriga magar. I år vill vi göra ännu mer, och vi gör det tillsammans. Tack för att du är med på vår resa!

Tack för att du bryr dig. Du gör skillnad!

Tillsammans med dig ger vi tillbaka till de fyrbenta vänner som fortfarande väntar på sitt eget kärleksfulla hem.

I vår tävling delade ni hundratals fantastiska bilder av era husdjurs matstunder, och för varje bild donerar vi en god och näringsrik måltid till hemlösa katter och hundar på djurhem runt om i landet. Måltiderna har blivit serverade med omsorg, av Djurens vänner, Aggarps djurhem & Stockholms katthem som alla är våra partners i Sverige.

Mätta magar är glada magar. Ett stort tack för att du bryr dig! Tillsammans hjälper vi dem som behöver det som mest.

Vill du skänka pengar till vår partner, som varje dag gör skillnad för hemlösa djur i Sverige? Djurens Vänner tar tacksamt emot bidrag, stora som små!

 

Swish: 123 354 9151

Där vi gör skillnad

Våra åtaganden har formats av hund- och kattägare, veterinärer, opinionsbildare i branschen, hållbarhetsexperter samt ansvariga för hundars och katters välfärd. De ska forma vårt företags affärsmetoder och vårt agerande som individer, nu och i framtiden. Ta en titt och se våra åtaganden för hundar och katter, samhällen och miljön.

1 mob
Innovativ näring för hundar och katter med ingredienser producerade av regenerativa metoder
Vi tror på innovativ näring för att hjälpa förbättra hundars och katters hälsa och välbefinnande. Men vi tror också på regeneration och att anskaffa viktiga ingredienser med hjälp av regenerativa metoder.
2 pins
Främja adoption av hundar och katter genom partnerskap
På Purina anser vi att varje hund och katt förtjänar ett kärleksfullt hem. Därför samarbetar vi med organisationer som stödjer hund- och kattadoptioner över hela Europa.
3 desk
Program som främjar ansvarsfullt hund- och kattägande
Genom detta åtagande vill vi hjälpa till att utbilda hund- och kattägare och barn genom att erbjuda rätt sakkunnig information och expertråd.
4 desk
Främja människors hälsa genom styrkan hos bandet mellan människa och hund eller katt
Vi tror att styrkan hos bandet mellan människa och hund eller katt kan hjälpa till att förbättra människors hälsa och välbefinnande och berika vårt samhälle.
5
Arbeta mot en avfallsfri framtid
Vi arbetar för att förbättra våra förpackningars återvinningsbarhet och med att integrera nya cirkulära ingredienslösningar.
6
Främja regeneration av ekosystem i jord och hav
Vi arbetar för att hjälpa till att stödja regeneration av land och hav.