Hälsa och Näring

Hälsa och Näring

Så håller du din hund pigg och frisk

Att ta hand om hundar med särskilda behov

Att ta hand om hundar med särskilda behov

Återhämtning efter operation

Om din fyrbenta vän har genomgått en operation kan det vara bra att veta vad du kan förvänta dig efter operationen så att du kan göra det så bekvämt för din hund som möjligt. Din veterinär kommer att ge dig specifika råd i fråga om din hunds behandling och återhämtning för att hjälpa den att bli sig själv igen.
LÄS MER

Om dövhet hos hundar

Hundar kan vara döva från födseln eller utveckla dövhet som ett resultat av skada, sjukdom eller hög ålder. Oavsett orsaken finns det massor du kan göra för att hjälpa.
LÄS MER

Diabetes hos hundar

Diabetes är en komplex sjukdom som normalt utvecklas hos äldre hundar. Precis som hos människor kan diabetes hos hundar orsaka en rad obehagliga symtom. Med noggrann hantering behöver dock inte denna sjukdom påverka hundens livskvalitet.
LÄS MER

Ta hand om din blinda hund

Även om din hund är blind är det inget som kan dämpa dess äventyrliga, levnadsglada natur! Hundar klarar fint av att förlora synen och det krävs bara vissa förändringar i hur man tar hand om dem för att få dem tillbaka på sina tassar igen. Om man bortser från att den har blivit blind bör din hunds liv vara lika bra som förut.
LÄS MER