Dog Chow

Varför Purina® Dog Chow®?

Purina® Dog Chow® utvecklades för det vi anser vara det mest majestätiska djuret i världen – hunden. Denna passion har motiverat oss att skapa förstklassig hundnäring i flera decennier.

Vår filosofi är att en hund ska få vara en hund och det viktiga är att den är frisk, aktiv och älskad. Nyckeln till detta är bra näring.

Våra foder är inspirerade av naturen och producerade med utvalda, naturliga ingredienser och naturlig prebiotika. Dessutom innehåller de inga tillsatta konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel. Våra foder har skräddarsytts för att uppfylla din hunds alla behov, oavsett hundens storlek, ålder eller hälsa.

Hos Purina® Dog Chow® vet vi att hundar har specifika kostbehov, som varierar beroende på ålder och ras. För att uppfylla din hunds individuella krav har vi därför skapat ett sortiment av noggrant anpassade recept.

En valp som är full av gränslös nyfikenhet och redo att jaga varje boll, leksak och virvlande löv har andra behov än en äldre hund som älskar lugna morgonpromenader och avslappnande kvällspromenader. Därför erbjuder vårt Right Age Right Food-sortiment en näringsrik kost för varje stadium i din hunds liv, från energisk valp till pålitlig och äkta vän.

Breed Group-sortiment

Jägare, sökare, grävare, sniffare – varje ras har sina egna särdrag och näringsmässiga behov. För att hjälpa din hund att få den balanserade kost den behöver erbjuder Purina® Dog Chow® ett urval av foder anpassade för specifika rasgrupper. Oavsett om din hund är en retriever, spaniel, vallhund, setter eller terrier så har vi rätt näring som hjälper till att fylla på dess känsla för äventyr.

Lifestyle-sortiment

Energifylld, kaloriförbrännande utforskare eller avslappnad och sorglös flanör – oavsett hur äventyrlig din hund är behöver den en kost som hjälper till att hålla den i form. Och om din hund har en känslig mage kan den behöva ett lättsmält foder. Därför har vi utvecklat vårt Purina® Dog Chow® Lifestyle-sortiment.